من نمی دونم چرا چند روزی هست برای ورود به technotux با مشکل مواجه میشم و مدام با پیغام کوکی ها باید فعال باشند برخورد می کنم.
در حالی که از فعال بودنشون و درست بودن نام کاربری Reza_Sadeghi ام و رمز عبورم مطمئن هستم.
به هر حال....
در مورد تجربه خریدم از فروشگاه www.sito.ir طی روزهای جشنواره و تخفیف های این فروشگاه :
امروز بسته ام با سفارش 1331 به دستم رسید.
همه چیز عالی بود.
همه چیز و حتی بسته بندی.
بسته بندی Leopard و کیفیتش با توجه به قیمت مناسب اش ، اینقدر عالی بود که با افتخار به خانواده و دوستانم و در نهایت رضایتمندی از این خرید اینترنتی ، نشونشون دادم و مورد تائید اون ها هم قرار گرفت.
واقعا امیدوارم فروشگاه sito.ir با این خدمات خوبی که ارائه میده ، همیشه روپا و برقرار بمونه و هر سال شاهد پیشرفت اش باشیم.
از آقای توکلی به خاطر راه اندازی این فروشگاه و آرامش و صبوری اش در پاسخ گویی متشکرم.
مهمان
ارسال شده: چهارشنبه، ۲۴ تیر ۱۳۸۸
با سلام
من یه سوال در مورد خرید از این فروشگاه داشتم . اگه فقط یه دی وی دی حدود 2000 تومن سفارش بدیم برامون میفرستند یا باید سبد خریدمون به یه سقفی مثلا 20000 تومن برسه تا بفرستند اخه من میخواستم یه دی وی دی ز linuxshop بخرم ولی تا سقف خرید به بیست هزار نمیرسید ارسال نمیکرد مخواستم ببینم این جا هم همینطوره ؟
ممنون
b.tavakkoli
ارسال شده: چهارشنبه، ۲۴ تیر ۱۳۸۸
کاربر دائمی سایت
عضو شده: دوشنبه، ۰۲ مهر ۱۳۸۶
موقعیت: تهران
وضعیت: حاضر نیست
نقل:
با سلام
من یه سوال در مورد خرید از این فروشگاه داشتم . اگه فقط یه دی وی دی حدود 2000 تومن سفارش بدیم برامون میفرستند یا باید سبد خریدمون به یه سقفی مثلا 20000 تومن برسه تا بفرستند اخه من میخواستم یه دی وی دی ز linuxshop بخرم ولی تا سقف خرید به بیست هزار نمیرسید ارسال نمیکرد مخواستم ببینم این جا هم همینطوره ؟
ممنون
سلام مهمان گرامی
احتمالا شما اشتباه متوجه شده اید. هر دو فروشگاه لینوکسی (لینوکس شاپ و فروشگاه لینوکس سی تو) حتی در ازای خرید ۲۰۰ تومان هم ارسال را انجام می دهند. در مراحل تکمیل سفارش در لینوکس شاپ ذکر شده است که مرسوله شما تا سقف بیست هزار تومان توسط پست بیمه می شود. که صد البته تمام پست های پیشتاز این گونه هستند.
در مورد فروشگاه لینوکس سی تو هم عرض می کنم که اگر از صفر تا چند میلیون تومان خرید کنید، ارسال آن انجام میشود. منتها سی تو تنها فروشگاهی هست که سرویس پرداخت در محل به مامور پست را ارائه می دهد و در صورت تمایل به پرداخت از این روش بایستی حداقل سه هزار تومان خرید کنید و در غیر این صورت دربقیه روش های پرداخت هیچ محدودیتی وجود ندارد.
b.tavakkoli
ارسال شده: جمعه، ۰۲ مرداد ۱۳۸۸
کاربر دائمی سایت
جشنواره تابستانه دسترسی ارزان به محصولات گنو/لینوکس با تخفیف تا 50%
به اطلاع کلیه کاربران گرامی می رساند که فروشگاه لینوکس سی تو اقدام به برگزاری جشنواره فروش تابستانه نموده است. شما می توانید در مدت جشنواره محصولات مورد نیاز خود را با قیمتی بسیار نازل تر تهیه نمایید.
عضو شده: پنجشنبه، ۱۱ تیر ۱۳۸۸
موقعیت: MANCHESTER
آقا خیلی ممنون. من که پست سفارشی داده بودم از express سریع تر به دستم رسید
فقط یه چیزی
اونم این که آموزش نوشته شده برای نصب مک او اس اکس اشکال داره.
اولا که تنظیمات هارد دیسک ساتا رو باید روی AHCI تنظیم کرد.نه روی IDE .چون روی IDE اصلا نمیشناسه
ثانیا مرحله ی شماره ی هشت که مربوط به Erase میشه مشکل داره.اصلا درست نیست.چنین چیزی که توی اینجا نوشته شده وجود نداره
ثالثا:موقعی که دستور rd=disk*sx رو وارد می کنیم هیچ اتفاق خاصی نمیفته
از طرفی شما توضیح ندادید که پارتیشن مورد نظر باید Logical باشه یا primary
عضو شده: پنجشنبه، ۱۱ تیر ۱۳۸۸
موقعیت: MANCHESTER
آقا خیلی ممنون. من که پست سفارشی داده بودم از express سریع تر به دستم رسید
فقط یه چیزی
اونم این که آموزش نوشته شده برای نصب مک او اس اکس اشکال داره.
اولا که تنظیمات هارد دیسک ساتا رو باید روی AHCI تنظیم کرد.نه روی IDE .چون روی IDE اصلا نمیشناسه
ثانیا مرحله ی شماره ی هشت که مربوط به Erase میشه مشکل داره.اصلا درست نیست.چنین چیزی که توی اینجا نوشته شده وجود نداره
ثالثا:موقعی که دستور rd=disk*sx رو وارد می کنیم هیچ اتفاق خاصی نمیفته
از طرفی شما توضیح ندادید که پارتیشن مورد نظر باید Logical باشه یا primary
۱۴ آذرماه ۸۶ روز افتتاح فروشگاه لینوکس سی تو بود. ۲ سال کامل از آغاز فعالیت های آن گذشت و در ۱۴ آذر ۸۸ وارد سومین سال فعالیت شد که به مبارکی با عید بزرگ شیعیان همزمان شد
به همین مناسبت جشنواره تخفیف پاییزه سی تو از امروز آغاز و تا مدت محدودی ادامه دارد. در این فاصله می توانید اجناس مورد نیاز خود را با تخفیف از ۰ تا ۵۰ درصدی تهیه نمایید. اطلاعات بیشتر در این مورد در این صفحه ذکر شده است.
از دوستان عزیزم خواهشمندم جهت معرفی هر چه بیشتر سی تو در پهنه وب لینک فروشگاه را به صورت متنی یا تصویری در سایت، وبلاگ یا امضای شخصی خود در انجمن های مختلف قرار دهند. جهت این کار چندین طرح گرافیکی جدید در صفحه لینک به ما قرار داده شده است.
sameerynho
ارسال شده: دوشنبه، ۱۶ آذر ۱۳۸۸
کاربر دائمی سایت
عضو شده: دوشنبه، ۱۶ آبان ۱۳۸۴
موقعیت: Karaj
بهت تبریک می گم ایشا ا... خودتو فروشگاهت ۱۰۰۰ ساله بشین کرج لاگ هم زیاد بیای P:
به اطلاع کلیه کاربران گرامی می رساند که برای اولین بار در ایران مخازن نرم افزاری توزیع اپن سولاریس ۲۰۰۹.۰۶ محصول شرکت Sun در قالب یک دیسک ۲لایه (۸.۵ گیگابایتی) در دسترس علاقه مندان می باشد.
Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.
تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد میباشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا میتوانید برای خود دریافت نمایید.