http://www.debian.org
Welcome to TECHNOTUX      
   ورود/ایجاد حساب کاربری دوشنبه، ۱۵ شهریور ۱۳۸۹   
   منوی اصلی
· خانه
   تازه واردان و تازه‌کارها
· تازه واردان و تازه‌کارها بخوانند
· قوانین انجمن‌ها
   درباره ما
· هدف ما چیست؟
   تهیه توزیع‌های لینوکس
· فروشگاه لینوکس شاپ
· فروشگاه لینوکس سی‌تو
· فروشگاه LinuxMarket
· محصولات پارسیکس
   امکانات
· ویکی (آزمایشی)
· ارسال خبر
· آمارها
· اخبار
· مقالات آموزشی
· انجمنها (سوال کنید!)
· جستجو در سایت
· جستجو در انجمن‌ها
· لیست برگزیده
· کانال IRC
   اخبار لینوکس از Slashdot
   مرورگر مقالات سایت

   آیا میدانید؟

برای دیدن لیستی از محتویات یک دایرکتوری مرتب شده به اندازه فایل‌ها، از دستور ls به شکل زیر استفاده نمایید:

$ ls -lSrh

-- نکته‌های خط فرمان
   کاربران حاضر
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر خبر
هیچ مدیر کمکی حاضر
مدیر انجمن
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:2
جدیدترین:جدید دیروز:3
جدیدترین:مجموع:8155
جدیدترین:جدیدترین:
Gnu/M
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:1
مهمان‌ها:مهمان‌ها:57
مجموع:مجموع:58
کاربران حاضر
حاضرmahdif62
   ورود کاربران




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید
   جستجو

   سایت‌های پیشنهادی
· دنیای اسلکرهای ایرانی
· رادیو لینوکس اف.ام
· مرجع فارسی GIMP
· آموزش پایتون
· پرسیسم CMS
· گنو/دانلود
· گروه کاربران لینوکس تهران
· پارسیکس گنو/لینوکس
· طرح ملی نرم‌افزارهای متن‌باز
· گنو ایران.ارگ
· واژه‌نامه xFarDic
   آخرین بسته‌ها


ارسال عنوان جدید   پاسخ دهی به عنوان
نمایش عنوان قبلی نسخه قابل چاپ ورود برای بررسی پیامهای خصوصی نمایش عنوان بعدی
نویسنده پیام
sadeqnحاضر نیست
8 ارسالارسال شده: دوشنبه، ۰۴ مرداد ۱۳۸۹
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت


عضو شده: سه شنبه، ۳۰ تیر ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 340
موقعیت: یزد
وضعیت: حاضر نیست
سلام
من یه میل سرور کانفیگ کردم. همه میل‌های ارسالی از میل‌سرورم میره توی اسپم.
SPF رکورد، Reverse Name برای IP میل‌سرور و Domain Key هم تنظیم کردم و مثلا توی GMail میگه که همه این‌ها Pass شده.
نشونی IP هم چک کردم توی لیست سیاه نیست.
اما بازم ایمیل‌هام را میفرسته توی اسپم به صورت پیشفرض.

کسی ایده‌ای داره؟
 
 نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده Yahoo مسنجر  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
TimmyTurnerحاضر نیست
ارسالارسال شده: دوشنبه، ۰۴ مرداد ۱۳۸۹
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت


عضو شده: پنجشنبه، ۱۱ تیر ۱۳۸۸
‌ارسال‌ها: 428
موقعیت: MANCHESTER
وضعیت: حاضر نیست
منم همین مشکل رو دارم. من زبانم خیلی خوب نیست.شما توی انجمن هاستینگت همین رو سوال کن که مشکل چیه بعد به ما هم بگو.

_________________
یه جیب پر از خوراکی!
همه دوباره دور هم جمع شویم
 
 نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده AIM آدرس Yahoo مسنجر  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
مهمان
ارسالارسال شده: دوشنبه، ۰۴ مرداد ۱۳۸۹






اگه اینا رو رعایت کنید جی میل ایمیل شما رو اسپم تلقی نمیکنه

کد:

some tips on how to make sure your messages are welcomed by Gmail users.
Authentication & Identification
Subscription
Unsubscribing
Format
Delivery
Third-Party Senders
Affiliate Marketing Programs


اصل مطلب
https://mail.google.com/support/bin/ans ... swer=81126
 
   
پاسخ با متن بازگشت به بالا
TimmyTurnerحاضر نیست
ارسالارسال شده: دوشنبه، ۰۴ مرداد ۱۳۸۹
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت


عضو شده: پنجشنبه، ۱۱ تیر ۱۳۸۸
‌ارسال‌ها: 428
موقعیت: MANCHESTER
وضعیت: حاضر نیست
خوب یه برادر بیاد اینارو ترجمه کنه تا منم بفهمم.

_________________
یه جیب پر از خوراکی!
همه دوباره دور هم جمع شویم
 
 نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده AIM آدرس Yahoo مسنجر  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
sadeqnحاضر نیست
ارسالارسال شده: دوشنبه، ۰۴ مرداد ۱۳۸۹
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت


عضو شده: سه شنبه، ۳۰ تیر ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 340
موقعیت: یزد
وضعیت: حاضر نیست
اما این برای فرستندگان ایمیل‌های تبلیغاتی اینا است. اما مال ما یه میل سرور کوچولو هست واسه شرکت خودمون فقط. که البته به خاطر اشتباه تعدادی از کارکنان تعداد زیادی ایمیل اسپم وارده داریم. و یه سری از کاربران هم با استفاده از سیستم فورواردینگ همه میل‌هاشون را توی اکانت جی میل بررسی می‌کنند.
در ضمن همون طور که گفتم تقریبا همه مواردی که قابل انجام بوده توی اون لیست روی میل‌سرور اعمال شده است.
 
 نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده Yahoo مسنجر  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
navidjoonحاضر نیست
ارسالارسال شده: دوشنبه، ۰۴ مرداد ۱۳۸۹
ناظر انجمن
ناظر انجمن


عضو شده: سه شنبه، ۱۳ مرداد ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 2938
موقعیت: تهران
وضعیت: حاضر نیست
سلام
یعنی وقتی اینجا IP سرور رو می‌زنی توی هیچکدوم از لیست‌ها نمیاد؟ این مشکل رو فقط با یه سرور خاص دارین یا اینکه با چند تا؟

_________________

Home: Arch Linux, AMD X2 4600, 2 GB, 250 GB,

 
 نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
navidjoonحاضر نیست
ارسالارسال شده: دوشنبه، ۰۴ مرداد ۱۳۸۹
ناظر انجمن
ناظر انجمن


عضو شده: سه شنبه، ۱۳ مرداد ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 2938
موقعیت: تهران
وضعیت: حاضر نیست
منظورم یه سایتی مثل mxtoolbox ه.

_________________

Home: Arch Linux, AMD X2 4600, 2 GB, 250 GB,

 
 نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
sadeqnحاضر نیست
ارسالارسال شده: سه شنبه، ۰۵ مرداد ۱۳۸۹
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت


عضو شده: سه شنبه، ۳۰ تیر ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 340
موقعیت: یزد
وضعیت: حاضر نیست
همه لیست‌ها اوکی میدن و میگن توی لیست سیاه نیست.
بعد با این AllAboutSpam هم چک کردم . یه میل فرستادم. همه چیز اوکی بود به غیر از BATV (Bounce Address Tag Validation) Check.

که هنوز وقت نکردم این را چک کنم. ببینم چی به چیه.
 
 نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده Yahoo مسنجر  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
پاسخ سریع
نقل پیام قبلی

کد امنیتی :
ورود کد امنیتی فقط برای کاربران مهمان اجباری است.
               
   
 
نمایش ارسالها از قبلی:     
رفتن به:  
تمام زمانها مطابق GMT + 3.5 ساعت هستند
ارسال عنوان جدید   پاسخ دهی به عنوان
نمایش عنوان قبلی نسخه قابل چاپ ورود برای بررسی پیامهای خصوصی نمایش عنوان بعدی


Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.

تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد می‌باشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا می‌توانید برای خود دریافت نمایید.

Email Us : webmaster AT technotux DOT org